Tenis liga Glavno da se igra

Latest topics

Osmi mjesec 2011

Share

Danko
    Admin

Osmi mjesec 2011

Post  Danko on 17.07.11 22:19

Zbog godišnjih odmora tekuća sezona produžuje se do kraja osmog mjeseca.
    Za igrače koji su željni dodatnih susreta u osmom mjesecu molim da se jave ovdje, pa ćemo već smisliti nešto Smile

Do 30.7. ćemo skupljati prijave.
    Tko je zainteresiran i kada ste u Zagrebu?

vjekoslav_paun

Re: Osmi mjesec 2011

Post  vjekoslav_paun on 17.07.11 22:24

Eto mene
    U Zg sam od 2. 8 - 15. 8.
    možda neka prijateljska ne škodi:)

tomek_zg

Post  tomek_zg on 17.07.11 23:24

u zg-u cijeli 8. mjesec.

zrno

Post  zrno on 18.07.11 8:57

u ZG nisam ABD 5.8.-20.8.
    ostatak vremena bih trebao biti tu itd.

FLažnjak
    Guest

Post  FLažnjak on 18.07.11 10:03

Cijeli 8. sam tu :-)

tnmatic

Bok

Post  tnmatic on 18.07.11 15:30

Do 15.8 sam u Zg-u.

Sasa Markovic

Post  Sasa Markovic on 19.07.11 10:15

Definitivno sam zainteresiran.

U ZG nisam od 5.8 do 16.8 a ostale dane sam tu.

Sasa

King

Post  King on 19.07.11 16:33

Ja odigram 6 ligaških mečeva u 2tjedna da stignem do godišnjeg sve i onda odgoda za mjesec dana Question
    Tko je mislio odigrat taj će odigrat,neozbiljnima ni 2 mjeseca neće biti dovoljno.
    Mislim da nema smisla produživat za mjesec dana kad je već puno odigrano.
    Da produžiš do 15/8 eventualno?
    I onda imaš ligu od 15/8 - 15/9 i slijedeću od 15/9 - 15/10. Poslije 15/10 tak i tak se više ne može igrati radi vremena i jer su svugdje već baloni.
    Pozdrav.

TVex

Post  TVex on 19.07.11 16:41

Podržavam Kingov prijedlog

Danko
    Admin

Post  Danko on 19.07.11 22:39

King wrote:Ja odigram 6 ligaških mečeva u 2tjedna da stignem do godišnjeg sve i onda odgoda za mjesec dana Question

Dva meča su od prošle sezone, tako da to ne bi miješao sa ovima iz ove sezone.
    Četiri meča u 10 dana ove sezone, svaka čast!
    Možda sam trebao prije najaviti, (čim su počeli dolaziti mailovi) ali sam mislio da će se onda sve odgađati do zadnje časa (kraj osmog). Isprike ako sam time poremetio neke planove.
    King wrote:
    Tko je mislio odigrat taj će odigrat,neozbiljnima ni 2 mjeseca neće biti dovoljno. Mislim da nema smisla produživat za mjesec dana kad je već puno odigrano.

Ovo (za razliku od inače) nije o neozbiljnima, nego o ozbiljnima, koji radi svojih ili drugih godišnjih ne bi stigli odigrati.
    Nije toliko problem sedmi mjesec, koliko bi osmi bio loš.
    King wrote:
    Da produžiš do 15/8 eventualno?
    I onda imaš ligu od 15/8 - 15/9 i slijedeću od 15/9 - 15/10. Poslije 15/10 tak i tak se više ne može igrati radi vremena i jer su svugdje već baloni.

Deseti mjesec se proteklih godina dobro odigravao, tako da za sada ostaje ovako.
    Ukoliko se, naravno, ne javi više pobornika ove ideje.

Tompa

Post  Tompa on 20.07.11 8:19

Pozdrav svima!
    Ja nisam htio otvarati ovu temu da ne ispadnem dežurni bundžija, al sad kad ju je Kralj već načeo, evo i mene...
    Podržavam Hrvoja i Vedrana i definitivno sam protiv produživanja lige za sedmi mjesec. Čemu već unaprijed formirati stav da će se u osmom mjesecu igrati slabo. Čim si objavio produženje lige krenule su kalkulacije i već je nekoliko mečeva odgođeno, koji bi u suprotnom bili odigrani. O mijenjanju "pravila igre" u pola sezone koja se onda primijenjuju odmah, već smo puno pisali i zaključak je bio da to stvarno nije korektno. Taktiziranje tipa prvo ću vidjeti koliko će mečeva biti odigrano a onda ću eventualno objaviti produženje lige nije u redu i mislim da je stvarno došlo vrijeme da to prestaneš raditi. Ako smatraš da je mjesec dana tijekom ljetnih praznika premalo onda prije početka tekuće lige odredi da se liga igra mjesec i pol ili dva i sve 5. Ovako smo opet mi koji igramo često i trudimo se odigrati sve mečeve u roku opetovano kažnjeni za svoj trud, uz tvoje objašnjenje da nek igramo prijateljske mečeve. Hvala ti lijepo!
    A sad ajmo i konkretno, baš me zanima zbog koga se to liga produžava...?
    1.LIGA:
    Budinčević - bio je u Zg. do 15.7. - mislim da je mogao odigrati više od tog jednog meča, osim toga on se vraća krajem 7. i poznavajući njega on je u stanju odigrati još barem dva meča u zadnji čas.
    Kralj - Hrvoje je igrao iz dana u dan, samo da odigra sve mečeve i veselio se da će u 8. mjesecu igrati novu ligu - evo kako je nagrađen - igraj prijateljske.
    Helman - viđam ga na Trnju u šetnji sa sinom, tj. u Zg.-u je, zašto nije odigrao više mečeva ne znam, no razlog definitivno nije njegovo izbivanje iz Zagreba.
    Jurčić - trenutno je na moru, do sada je odigrao dva meča, mislim da po povratku (prije 1.8.) planira odigrati barem još jedan. Osim toga poznavajući Tomeka siguran sam da on nije tražio da se liga produžuje.
    Lukičić - ja ću bez obzira na godišnje uvijek odigrati sve ili barem 3 meča i protiv sam produživanja lige.

2.LIGA:
    Greiner i Mucić su do sada bili u Zg.-u (sa Dankom izmijenim pokoju poruku a vidim da Mucić igra redovito prijateljske), zašto su odigrali samo jedan odnosno dva meča samo oni znaju. Vranješ se ozlijedio na nogometu te je to razlog njegovog ne igranja (viša sila). Sa Znaorom i Čulom nemam kontakata pa ne mogu ništa tvrditi, no njih su dvojica odigrali po dva meča i vjerujem da im je bilo pod muss odigrali bi barem još jedan.

3.LIGA:
    Paun i Omazić su sve odigrali - svaka čast za njih vrijedi kao i za Kralja.
    Zrno i Obrol su odigrali po tri meča, obojica su u Zg-u i vjerujem da će preostali meč bez problema odigrati do kraja mjeseca. Lijović je također u ZG-u, a on bi do sada odigrao barem još jedan meč više da nije saznao za produženje lige.

4.LIGA:
    Fista ima dva meča u kalendaru (danas i sutra), nakon kojih u čitavoj 4. ligi ostaju dva neodigrana meča.

5.LIGA:
    Svi su međusobno odigrali mečeve osim protiv Ante Kljakovića koji je odigrao jedan jedini meč. Rješenje je jednostavno - primijeni dogovoreno pravilo i svima daj po tri boda protiv dotičnog Kljakovića i stvar riješena. Vjerujem da se tu nitko neće žaliti. Osim toga Kljaković je friški ligaš i mislim da se treba još malo dokazati prije no što će se zbog njega produžavati čitava GDSI.

Prokomentirao sam igrače iz prvih pet liga, jer oni iz 6. i nižih liga ionako ni prošlih godina kada su spojene sezone 7. i 8. mjesec nisu ni približno odigrali sve mečeve, pa s tim iskustvom vjerujem da oni niti nisu bili razlog spajanja sezona.

Dakle na kraju ostaje konkretno pitanje, zbog koga se to liga produžila?

P.S. - unaprijed isprika svima koje sam spomenuo u ovom postu - nemam stvarno protiv nikoga ništa, smeta mi mijenjanje pravila u pola mjeseca i činjenica da se (ponovno) štite interesi onih koji kalkuliraju ili igraju neredovitije na štetu onih koji se unatoč godišnjim odmorima i sezoni ferija trude (i uspijevaju) odigrati mečeve u roku.

Na kraju evo i mog prijedloga:
    Liga 7/2011 završava 31.07.
    Liga 8/2011 završava 15.09. - ako stvarno misliš, da treba produžiti.
    Liga 9/2011 završava 15.10.
    15.10. - 31.10. - Ljetni Masters.
    01.11. - početak zimske Lige.

TVex

Post  TVex on 20.07.11 11:28

Samo da se nadovežem na Kljakovića - on je dvaput već inicirao naš meč, al ja nisam mogao... odigrat ćemo prvom prilikom!

Danijel

Post  Danijel on 20.07.11 19:03

pozdrav,
    ja nisam imao ništa protiv da se liga završi 31.7. i bio sam isplanirao odigravanje svih preostalih mečeva, štoviše ubacio sam i dva dan za danom kako bih sve stigao jer neki idu van zagreba.

ali onda je došla dankova iznenadna odluka i zamolio sam viktora da odgodimo naš meč jer imamo još puno dana za dogovor, a bio sam slomljen od radnog vikenda i dva teška meča u dva dana (prijateljski s tompom sam dogovorio kad nisam znao da ću igrati nedjeljni ligaški s omazićem).

sa draženom sam u međuvremenu dogovorio da igramo 2.8. a sa viktorom još nisam dogoovrio, pa mi trenutno još jedna promjena ne bi odgovarala.

uostalom svjedno mi skoro 31.7. ili 30.8. jer sam od 1.-15. na godišnjem, al sam zbog draženovog vremena pristao igrati 2.8. nakon 5.8. definitivno neću moći ništa igrati u zagrebu jer sam na moru i do 16. sam out.

ako može potvda da se odgađa liga do kraja kolovoza ili odmah odluka da se igra kraće da se možemo prilagoditi!!!

tomek_zg

Post  tomek_zg on 20.07.11 21:07

Tompa wrote:
    Jurčić - trenutno je na moru, do sada je odigrao dva meča, mislim da po povratku (prije 1.8.) planira odigrati barem još jedan. Osim toga poznavajući Tomeka siguran sam da on nije tražio da se liga produžuje.

Tompa je potpuno u pravu! Mislim odigrat oba meča, već imam sa Helmanom dogovoren 22.8. (na dan kad se vraćam s mora) tako da ću do kraja mjeseca odigrati i sa Hrvojem B. Naravno da ne želim da se liga produžuje jer sam cijeli 8. mjesec u Zagrebu i stići ću odigrat sve mečeve u 7. mjesecu makar me 15 dana nije bilo u Zagrebu. Pozdrav svima!

HB

Post  HB on 20.07.11 22:48

ja sam cijeli kolovoz u zagrebu. Nema me do 31.7. kako sam javio mailom i sudionicima u ligi.

Current date/time is 16.05.12 23:43