Pozdrav svima!
Moram se osvrnuti na primjenu novih pravila koje je Danko uveo početkom zimske sezone. Iskreno, onako "na papiru", sve novosti imaju smisla i sa svime se slažem, štoviše mislim da će donijeti dosta poboljšanja u ligu GDSI. Sve su to promjene u interesu onih koji redovito igraju i sudjeluju u funkcioniranju ove lige.
Moja jedina zamjerka ide na račun primjene pravila da novi igrači u ligi ne moraju nužno startati iz zadnje lige. Osobno mislim da je to OK ideja, no ja sam ju shvatio u smislu da će kvalitetni novi igrači umjesto iz zadnje lige startati nekoliko liga naprijed, no danas imamo slučaj da novi igrač svoj prvi ligaški meč igra u 2. ligi???? Nemam ništa protiv čovjeka, i želim mu dobrdošlicu u ligu te se veselim međusobnom ogledu jer pretpostavljam da je jako dobar igrač, kad ga je Danko odmah smjestio u 2. ligu. Sad ide onaj ALI..., mislim da je nekorektno; najprije prema kvalitetnim igračima koji već neko vrijeme sudjeluju u našoj ligi, a završili su u 3. ligi, nadalje prema svima ostalima koji smo svoje premijerne mjesece u GDSI proveli nagovarajući ekipu iz zadnjih liga na mečeve (ako je jedan Budinčević mogao bez pogovora napredovati iz zadnje lige prema gore onda...).
Vjerujem da je Danko spomenutu novost uveo s najboljom namjerom, i ona definitivno ima smisla, ali primjena je malo predrastična, tj. nemam ništa protiv da kvalitetnim novim igračima bude omogućeno da preskoče par najslabijih liga (iako smo se mi ostali morali probijati iz zadnje prema gore), ali ubaciti novog igrača (bez obzira koliko dobar bio) direktno u 2. ligu je too much.
Ovo je samo moje mišljenje i komentari ostalih sudionika foruma će vjerujem pokazati da li sam u pravu ili sam zabrijao...
Napomena za Ivana Frletu (ako čita ovaj forum), nemoj shvatiti ovaj post osobno, stvarno nije upućen direktno tebi, nego kroz ovaj forum sudionici lige iznose svoja razmišljanja i komentare i djelujemo kao neka vrst korektora kad naš organizator i voditelj lige malo pretjera ili obratno, kad smatramo da ga treba potaknuti na neke promjene i novosi. Tebi kao novom članu od srca želim dobrodošlicu i puno dobrih mečeva u ligi GDSI.
» Rating sistem
» Sve i svašta
» LAST MINUTE MATCH
» Komentari susreta
» PREHRANA I PRIPREMA - prije i poslije meča
» Kladionica
» Pravila lige
» Reket za početnika