Tenis liga Glavno da se igra

Latest topics

prijedlog za statistiku

Share

Danijel

prijedlog za statistiku

Post  Danijel on 12.10.09 0:47

da se u head to head uvedu i rezultati prijateljskih utakmica, ono jedna kolumna za ligaske meceve i jedna kolumna za friendly meceve

jer, igra se nekada i vise prijateljskih meceva nego ligaskih, pa je zanimljivo vidjeti i te omjere, a vjerojatno nije veliki programerski zahtjev, kaj velis danko?

Danko
    Admin

Re: prijedlog za statistiku

Post  Danko on 12.10.09 12:03

Mislim da bi u prijateljskoj trebao biti manji naglasak na rezultat, a statistika tome ne pridonosi.

vranjes

Post  vranjes on 12.10.09 12:14

Velis, da si znao da ce se i to statisticki bodovati igrao bi slajs cijelo vrijeme...a ne ovako Very Happy

Danko
    Admin

Post  Danko on 12.10.09 13:29

vranjes wrote:Velis, da si znao da ce se i to statisticki bodovati igrao bi slajs cijelo vrijeme...a ne ovako Very Happy

my point exactly! Wink

T-Vex
    Guest

Post  T-Vex on 24.07.10 22:59

Danko wrote:Mislim da bi u prijateljskoj trebao biti manji naglasak na rezultat, a statistika tome ne pridonosi.

Pa mislim da svatko ima svoje neke prioritete u prijateljskima, iako, smatram da je najprirodniji onaj unaprijeđivanja tehnike i izvedbe.

Ali ipak podržavam Lijovićev prijedlog, jer u nekim situacijama zbilja je korisno vidjeti kako se netko s nekime "nosi", barem poprilici. Naročito ako odigraju mali milijon prijateljskih mečeva, kao recimo Drug Paun i moja malenkost...

zrno

Post  zrno on 26.07.10 9:44

ja sam da ostane ovako kako je glede prijateljskih - samo kratko obavijest o rezultatu i bilježenje odigranih - sve drugo bi meni konkretno bilo opterećenje
    ako neko oće da si vodi statistiku - nek je vodi za sebe - to ja radim i ove godine sam odigro do danas 81 meč odnosno igro sam svaki drugi i po dan
    ako danko odluči promijeniti priču onda ću stalno slajsat i onda će mi igra koja mi je i ovako u kurcu, još više poći u kurac
    što se tiče najave ligaškog meča, ja bih ukinuo to jer nije realno - recimo igramo lijović i ja i neko pogleda i vidi 0:6 i misli - to je bezveze i dosadno jer zrno dobija garant - to u opće nije tako jer je svaki put bilo dosta gusto itd.

T-Vex
    Guest

Post  T-Vex on 26.07.10 11:27

81 meč Shocked Shocked

Pa kapa do dopa cheers

Danijel

Post  Danijel on 27.07.10 14:24

zrno wrote:ja sam da ostane ovako kako je glede prijateljskih - samo kratko obavijest o rezultatu i bilježenje odigranih - sve drugo bi meni konkretno bilo opterećenje
    ako neko oće da si vodi statistiku - nek je vodi za sebe - to ja radim i ove godine sam odigro do danas 81 meč odnosno igro sam svaki drugi i po dan
    ako danko odluči promijeniti priču onda ću stalno slajsat i onda će mi igra koja mi je i ovako u kurcu, još više poći u kurac
    što se tiče najave ligaškog meča, ja bih ukinuo to jer nije realno - recimo igramo lijović i ja i neko pogleda i vidi 0:6 i misli - to je bezveze i dosadno jer zrno dobija garant - to u opće nije tako jer je svaki put bilo dosta gusto itd.

ne, ne, svakako ostaviti najave, samo ne da bude zadnji meč , nego staviti sve reze kao na atp head to head.
    dodao bih ja u najavi i prijateljkske, al bar da su sve sluzbene, to bi bilo bolje,
    ne smeta najava drazene, pa makar bila 0:6:)

pozdrav iz umaga!
    drug paun i ja cemo ovdje nesto odigrat:)

Danko
    Admin

Post  Danko on 12.07.11 9:23

Nastavak sa:
    [url=FAIR PLAY]http://tenisliga.forumotion.com/t107-fair-play-list#1916[/url]

Dakle, uvesti ćemo "ocjenjivanje igrača"
    Molim za prijedloge što ćemo sve ocjenjivati.
    (ne obećajem da će svi prijedlozi biti uvaženi)

Ocjene od 1 do 5, back to school Smile

Moji prijedlozi:
    Fair play
    Lakoća dogovaranja susreta

Tompa

Post  Tompa on 12.07.11 9:41

Ako ste već odlučili ići tim putem onda definitivno treba Fair play "razbiti" na nekoliko kategorija i konkretno ocijeniti npr. ponašanje na terenu, poštenje pri suđenju i sl.
    Naime postoje igrači koji psuju i viču kao kočijaši ali zato neovisno o svom psihičkom stanju ni u ludilu ne bi prevarili za rezultat ili zvali aut ako nisu 100% sigurni da je lopta stvarno bila u autu. S druge strane postoje oni koji su tihi, mirni i "pristojni", ali zato koriste svaku situaciju da prevare. Ja sam sada otišao u ekstreme ali samo sam htio pokazati na što mislim.
    Jer ako već ovo radimo da bi upozorili nove igrače, ili da bi potaknuli nekoga da poradi na sebi i pokuša se kontrolirati onda treba i vrlo konkretno reći na šta se misli. Kategorija Fair play je u tom slučaju preopćenita jer će ukazati da kod nekog postoji problem ali ne i konkretizirati u čemu je problem.
    Nadalje mislim da ukoliko želimo utjecati na to da ljudi stvarno porade na samokontroli ocjene moraju biti javne, jer drugačije će se netko osjećati ako ga se prozove javno, nego ako se to radi u totalnoj diskreciji, te nema straha da za to sazna šira populacija lige.
    Ali to je samo moje mišljenja...

Current date/time is 16.05.12 23:43