Ako ste već odlučili ići tim putem onda definitivno treba Fair play "razbiti" na nekoliko kategorija i konkretno ocijeniti npr. ponašanje na terenu, poštenje pri suđenju i sl.
Naime postoje igrači koji psuju i viču kao kočijaši ali zato neovisno o svom psihičkom stanju ni u ludilu ne bi prevarili za rezultat ili zvali aut ako nisu 100% sigurni da je lopta stvarno bila u autu. S druge strane postoje oni koji su tihi, mirni i "pristojni", ali zato koriste svaku situaciju da prevare. Ja sam sada otišao u ekstreme ali samo sam htio pokazati na što mislim.
Jer ako već ovo radimo da bi upozorili nove igrače, ili da bi potaknuli nekoga da poradi na sebi i pokuša se kontrolirati onda treba i vrlo konkretno reći na šta se misli. Kategorija Fair play je u tom slučaju preopćenita jer će ukazati da kod nekog postoji problem ali ne i konkretizirati u čemu je problem.
Nadalje mislim da ukoliko želimo utjecati na to da ljudi stvarno porade na samokontroli ocjene moraju biti javne, jer drugačije će se netko osjećati ako ga se prozove javno, nego ako se to radi u totalnoj diskreciji, te nema straha da za to sazna šira populacija lige.
Ali to je samo moje mišljenja...
» Rating sistem
» Sve i svašta
» LAST MINUTE MATCH
» Komentari susreta
» PREHRANA I PRIPREMA - prije i poslije meča
» Kladionica
» Pravila lige
» Reket za početnika