Danas ujutro me bas lijepo iznenadenje docekalo. Nasao sam se po prvi put u prvoj ligi!
Timing za milestone je bas savrsen! U GDSIu sam krenuo prije tocno 5 godina (sezona 2014/10)! Ovako je izgledala moja prva GDSI skupina ikad...

Iako sam od tada odigrao par stotina meceva, tih prvih 4 se i dan danas bas dobro sjecam. Protiv Zitkovica sam bio u totalnom grcu prvi set i doslovce nisam mogao lopticu prebaciti. Kasnije sam se opustio i dobio sljedeca 2. On se toliko lose osjecao sto je izgubio od nooba poput mene da se ostavio tenisa (bez pretjerivanja). To mu je stvarno bila zadnja sezona u GDSI.
Protiv Pavla je bila prava drama! Iako je bila sredina 10. mjeseca taj dan je bilo uzasno vruce. Na Trnju smo igrali dobrih 2 i pol sata! Ja sam na kraju zaradio svoj prvi GDSI poraz i suncanicu. Prva i jedina u zivotu.
Meca protiv Suflaja se nekako najmanje sjecam, vjerojatno zato jer nije bio pretjerane drame. Mec zasluzeno dobiven na tude greske. Drukcije nejde u 7. ligi...
Zadnji mec, Fabris! Cak se i danas prisjecam nemoci koju sam tada osjecao. U tome sam trenutku tenis igrao cca 6 mjeseci i on je bio daaaleko najbolji protivnik kojeg sam ikad imao. Osjecao sam se kao klinac koji se hrva protiv svog tate. Apsolutno nikakve sanse nisam imao. Cudi me sto sam ta 3 gema uzeo.
------
Iskreno, nema ovaj post neku posebnu poantu....a ni pametni zakljucak. Mozda eventualno apel gazdi za uvodenje nove kategorije u anketi - "Najveci napredak u 5 godina". Onda ziher moram ja dobiti!