Ima jedno tenis igralište.
Betonsko - MIOC.
Kada je napravljeno (hmmm, možda prije 15 god(?)), sve je bilo ok, dobro uređeno, mreža sve 5.
Vremenom, propalo, uglavnom se tu mogu naći ostaci razbijenog stakla, ali teren je OK, trava nije probila.
Nema mreže, ali zato ima dvije rupe predviđene za stupiće koji drže mrežu.
Kaže Zrno, da igra tamo sa Hosterom, da Hoster ima mrežu.
Reko, ajde doći ću i ja da vidim i malo odigram.
Na stranu sad igra...
Kad sam vidio 'skalameriju' koju Hoster ima, bio sam stvarno impresioniran.
Josip Hoster i Tino Matić napravili su stupiće, mehanizam za natezanje mreže, mrežu. Pravi uradi-sam majstori.
Kad smo završili, Josip je počeo to spremati, vidim ja ima toga za nositi... Pitam: "Ti si tu negdje u kvartu?"
Keže Josip: ne, ali danas je nedjelja, promet nije frka pa vozim na biciklu. A bicikl isto ima dotak za prijevoz tereta.
Isto home-made prikolica. ZAKON!
Tu više nisam mogao izdržati, uzeo sam fotić i opalio sliku.
Dečki, svaka čast!

Betonsko - MIOC.
Kada je napravljeno (hmmm, možda prije 15 god(?)), sve je bilo ok, dobro uređeno, mreža sve 5.
Vremenom, propalo, uglavnom se tu mogu naći ostaci razbijenog stakla, ali teren je OK, trava nije probila.
Nema mreže, ali zato ima dvije rupe predviđene za stupiće koji drže mrežu.
Kaže Zrno, da igra tamo sa Hosterom, da Hoster ima mrežu.
Reko, ajde doći ću i ja da vidim i malo odigram.
Na stranu sad igra...
Kad sam vidio 'skalameriju' koju Hoster ima, bio sam stvarno impresioniran.
Josip Hoster i Tino Matić napravili su stupiće, mehanizam za natezanje mreže, mrežu. Pravi uradi-sam majstori.
Kad smo završili, Josip je počeo to spremati, vidim ja ima toga za nositi... Pitam: "Ti si tu negdje u kvartu?"
Keže Josip: ne, ali danas je nedjelja, promet nije frka pa vozim na biciklu. A bicikl isto ima dotak za prijevoz tereta.
Isto home-made prikolica. ZAKON!
Tu više nisam mogao izdržati, uzeo sam fotić i opalio sliku.
Dečki, svaka čast!

TVex

» Rating sistem
» Sve i svašta
» LAST MINUTE MATCH
» Komentari susreta
» PREHRANA I PRIPREMA - prije i poslije meča
» Kladionica
» Pravila lige
» Reket za početnika