Tenis liga Glavno da se igra

Latest topics

Subvencionirani liga termin

Share

Danko
    Admin

Subvencionirani liga termin

Post  Danko on 14.02.11 16:04

Prijedlog:
    Uzmemo jedan ljetni termin. To je otprilike 30 termina * 75kn = 2250kn.
    Svi koji su zainteresirani (računam oko 10 igrača) uplate 75kn.
    Ostali iznos subvencionira liga.

Svatko dobije jedan konkretan termin.
    npr:
    Tomislav - 15.4.2011
    Danko - 22.4.2011.
    .
    .
    .

Za ostale termine se dogovaramo kako će ko iskoristiti, naravno pazimo da to bude što ravnopravnije raspoređeno.

T-Vex
    Guest

Re: Subvencionirani liga termin

Post  T-Vex on 14.02.11 16:07

Podržavam prijedlog. Treba nam tako nešto, možda čak i više zimi kada su tereni puno teže dostupni.
    Ali nije zgorega ni ljeti.

vjekoslav_paun

Post  vjekoslav_paun on 14.02.11 16:12

more, druže
    evo, dižem ruku i ja!

tomek_zg

Post  tomek_zg on 14.02.11 16:30

Ja sam za.

Frankac

Post  Frankac on 14.02.11 19:36

Ma dat cu i 150 kn Very Happy Very Happy Very Happy

Danijel

Post  Danijel on 14.02.11 20:33

evo danko da ne kažeš da nikad te ne podržim:) mislim da je ideja odlična. jest da je puno varijabli u igri, ali ako želimo napredovati ovako nešto je potrebno. stoga apsolutno podržavam, i pristajem sudjelovati sa svojom uplatom.

predlažem da kad se sklopi lista igrača pošalješ circular mail svim unutra da se čim ranije ispita i dogovori termin. osim ako nemaš već neki konkretan prijedlog.
    također, kada dođe do toga, bit će mudro da se čim ranije dogovori raspored korištenja. dakako nekad će sigurno biti i otkaza i zamjena termina, ali mislim da se možemo dogovoriti.

jel ti trnje u igri ili je to još otvoreno?

Danijel

Post  Danijel on 14.02.11 20:36

Danijel wrote:evo danko da ne kažeš da nikad te ne podržim:) mislim da je ideja odlična. jest da je puno varijabli u igri, ali ako želimo napredovati ovako nešto je potrebno. stoga apsolutno podržavam, i pristajem sudjelovati sa svojom uplatom.

predlažem da kad se sklopi lista igrača pošalješ circular mail svim unutra da se čim ranije ispita i dogovori termin. osim ako nemaš već neki konkretan prijedlog.
    također, kada dođe do toga, bit će mudro da se čim ranije dogovori raspored korištenja. dakako nekad će sigurno biti i otkaza i zamjena termina, ali mislim da se možemo dogovoriti.

jel ti trnje u igri ili je to još otvoreno?

još sam htio reći, to sam ponegdje potezao u zravnim razgovorima: kakva su ti dosad iskustva u komunikaciji s klubovima? jel bi mogli upasti u jedan pa da budemo kao neki pridruženi član pa da imamo benefita, preko ljeta sigurno ima više termina na raspolaganju, a možda će biti interes takav da će nam trebati i dva termina. Ako bismo nastupili kao liga od 30+ igrača (po brojnosti ne po stažu:) moglo bi pomoći u pregovaranju

Danko
    Admin

Post  Danko on 15.02.11 10:55

Danijel wrote:jel ti trnje u igri ili je to još otvoreno?

Ja sam imao prošle godine termin na Trnju, srijedom od 17:30 - 19, pa sam to milsio iskoristiti.

Danko
    Admin

Post  Danko on 15.02.11 11:03

Danijel wrote:kakva su ti dosad iskustva u komunikaciji s klubovima?

Tu bi se svašta moglo reći, ali ukratko:
    SVI klubovi imaju popunjene "elitne termine", dakle u tjednu od 17 sati.
    Eventualno se petkom može naći slobodno.
    Subotom i nedjeljom ima slobodnih termina.
    Tako da je i pitanje što bi neki klub mogao ponuditi, a da nama bude zanimljivo.
    Također, u klubovima koji nisu privatni teško je naći pravu osovo s kojom pričati, oni imaju svoju ustaljenu shemu i nisu previše zainteresirani.

Danijel

Post  Danijel on 15.02.11 11:30

Danko wrote:
    Danijel wrote:kakva su ti dosad iskustva u komunikaciji s klubovima?

Tu bi se svašta moglo reći, ali ukratko:
    SVI klubovi imaju popunjene "elitne termine", dakle u tjednu od 17 sati.
    Eventualno se petkom može naći slobodno.
    Subotom i nedjeljom ima slobodnih termina.
    Tako da je i pitanje što bi neki klub mogao ponuditi, a da nama bude zanimljivo.
    Također, u klubovima koji nisu privatni teško je naći pravu osovo s kojom pričati, oni imaju svoju ustaljenu shemu i nisu previše zainteresirani.

pa mogli bi targetiorati jedan termin subotom ili nedjeljom, bolje subotom, nedjeljom su ljudi više s obiteljima.

srijeda u tjednu, iako meni super odgovara taj termin, možda nije svima idealna, tada ide puno ljudi u kino jer je popust:)

možda bismo mogli pitati miju na šalati, možda bi on bio spreman neki popust nam dati, siguran sam da nas se još sjeća.

trnje je isto ok izbor jer je kolko tolko u sredini grada

Danko
    Admin

Post  Danko on 15.02.11 12:05

Danijel wrote:
    pa mogli bi targetiorati jedan termin subotom ili nedjeljom, bolje subotom, nedjeljom su ljudi više s obiteljima.
    srijeda u tjednu, iako meni super odgovara taj termin, možda nije svima idealna, tada ide puno ljudi u kino jer je popust:)
    možda bismo mogli pitati miju na šalati, možda bi on bio spreman neki popust nam dati, siguran sam da nas se još sjeća.
    trnje je isto ok izbor jer je kolko tolko u sredini grada

Da, vidim da ljudi najviše igraju na Trnju pa mi se to čini kao logičan izbor.
    U relativnom centru je, i ima parkinga.
    Subotom i nedjeljom ionako ima slobodnih termina, ljudi znaju raditi planove za vikend, a i turniri su vikendom tako da mislim da je bolje preko tjedna (zato su ti termini uvijek popunjeni).
    Također klubovi "čuvaju" termine za prošlogidišnje članove, tako da je pitanje što uopće možemo dobiti.
    Na Trnju sljedeći tjedan rade raspored za sezonu pa ćemo vidjet što je u ponudi.

tomek_zg

Post  tomek_zg on 15.02.11 16:11

sve podrzavam osim srijede. kino Smile

Danko
    Admin

Post  Danko on 26.02.11 10:36

Nakon konzultacija sa ostalim igračima, zaključio sam da možda nije baš najbolje da samo neki koriste subvencije lige, a drugi ne.
    S druge strane, ako bi svi bili uključeni onda bi svatko dobio po 1 termin, a to mislim da nije neki dobitak.

Ostaje nam opcija da zajednički uzmemo termin, bez subvencije lige.
    Dakle, 30 termina, za 2300kn.
    Termin je srijedom 17:30 - 19, od 1.4.2011 - 31.10.2011
    Zainteresirani nek se jave meni na mail.

Current date/time is 16.05.12 23:44